Plüssállat teszt

Ez egy ezen az oldalon főképp furcsának tűnő bejegyzés lesz. Egyrészt rövid, másrészt olyan téma, amit egy rendszergazdától nem igazán szokhatsz meg. Hacsak nem nő vagy meleg férfi az illető!

Vegyél valami közepes méretű plüssállatot a kezedbe, amin van legalább 10x20cm méretű simogatható rész. Ha nincs se neked, se a gyerekeidnek, se a barátnődnek, akkor a legideálisabb ilyen szőrállat beszerzési hely az IKEA. Nagyon fontos, hogy olyat szerezz, amit nagyon jó érinteni, tehát egy közepes méretű, finom, puha kell.

Ne olvass tovább, amíg nincs a kezed ügyében a megfelelő szőrállat!

Plüss Bulldog
Plüss Bulldog

Tedd rá a kezed, és lassan simogasd meg a tenyereddel!

Simogasd legalább 45-50 másodpercig nyitott tenyérrel, és utána próbálj válaszolni a következő kérdésre.

Mi történik épp?

Az „Egy plüssállatot simogatok a tenyeremmel.” egy a sok lehetséges rossz válasz közül. Az „Az egy blogot olvasok, miközben egy plüssállatot simogatok.” is csak egy a rosszak közül. Ha ezek ugranak csak be, akkor nem figyelsz eléggé!

Gondolkozz tovább!

Ha csak olvasol, de nem csinálod, akkor esélye sincs annak, hogy kitaláld a helyes választ. Azt nem lehet ki-kö-vet-kez-tet-ni.

Amíg gondolkozol, ne hagyd abba a plüssállat simogatását!

Ha rájössz a lényegre, akkor tudni fogod, hogy meglett a helyes válaszod. Van akinek elég 30 másodperc, van akinek 3-4 perc is kell.

Meglett már a válasz?

Én nem fogom leírni a helyes választ helyetted! Hiába keresed a bejegyzés végén!

Utóirat

  1. Ne értsd félre ezt a bejegyzést, én nem vagyok meleg.
  2. Ne írd le a hozzászólásban, ha megtaláltad a helyes választ!