Rendszergazda és a szék 3.

Csaknem egy hónapig kínlódtam, hogy egy kényelmes, ergonomikus székre tehessek szert.  Bosszantó, hogy a teljes magyar kínálatban nem szerepelt olyan szék, amiről ki merném jelenteni, hogy alkalmas napi 8 órás munkára.

Most végre van egy székem, amelyről úgy tűnik, hogy végre beváltja a hozzáfűzött reményeimet. Az Ergohuman Plus egy súlyos, masszív, nem nyeklős, kényelmes és minden porcikájában testre szabható irodaszék. Már csak tartósnak kell lennie ahhoz, hogy tökéletesnek mondjam.

Ergohuman Plus

Ergohuman Plus – Egy szinte tökéletes szék.

Sajnos, Magyarországon csak a régi modellhez lehet hozzájutni. A különbségek, fejlesztések viszont elég jelentősek. Az új modellben a karfa a háttámlával együtt mozog, nem az ülölaphoz rögzített, illetve több beállítási lehetősége van, pl. az ülőlap döléssszöge is testreszabható. Meglehetősen rossz szájízt kelt bennem, hogy itthon a régebbi, elavultabb modell sokkal többe kerül, mint tőlünk kissé nyugatabbra a legújabb.

A székhez Angliából sikerült hozzájutnom, a házhozszállítással is olcsóbban és gyorsabban, mintha itthon a régebbi modellt rendeltem volna meg.

Kategória: Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*