Árok Party 2014

2014. július 18. és 20. között Ajkarendeken kerül megrendezésre a 16. Árok Party. A mára kissé megkopott magyar scene számára évről évre ez a legjelentősebb hazai találkozó. Minden retró gép rajongónak kötelező program!

Árok Party 2014

A rendezvény már 18-án, pénteken, déli 12 órakor megnyitja a kapuit, de a legtöbb résztvevő valószínűleg csak a kora esti órákban fog megérkezni. Természetesen valamennyi napon, így pénteken is lesznek érdekes előadások, játékok és versenyek. Az Árok Party szervezése évek óta nem hagy kívánnivalókat maga után, de azt gondolom, hogy ennek a partinak nem a szervezett programok adják a lényegét. A legfontosabb, hogy azonos érdeklődési körű emberek, hardver és szoftver guruk és a régi gépek imádói gyűlnek itt össze, hogy néhány napon át csak a hasonszőrű társaikkal lehessenek együtt.

Az Árok Party 3 napos, és rendszerint az elejétől a végéig a helyszínen marad szinte valamennyi látogató. A szervezők szerencsére gondoskodtak tisztálkodási és pihenési lehetőségről, és az étkezés is megoldott lesz. Ezen a rendezvényen nem jellemző, hogy az emberek sok időt vesztegetnének az alvásra, ezért vasárnap délben zárják kapukat, hogy a résztvevőknek még a hétvégén legyen idejük kipihenni magukat.

Minden retró gép örültnek ajánlom, hogy lehetősége szerint menjen el az Árok Partyra, mert az egy négyzetméterre jutó retró gép mániákusok száma idén is itt lesz a legmagasabb!

Helyszín:

Ajkarendek, Simon István Általános Iskola tornaterme (GPS koordináták: N47 08.316 E17 34.344)

Belépő:

Belépőjegy a helyszínen váltható, az ára 2000 Ft.

Hivatkozás:

http://arok.intro.hu/