Szerszámteszt: Xiaomi Wiha precíziós csavarhúzó készlet

Kevés olyan kínai szerszám van, amellyel elégedett vagyok. Valószínűleg a Wiha szerszámgyártásban jól hangzó nevének köszönhető, hogy tavaly mégis megrendeltem a Xiaomi csavarhúzó készletét. A megjelenése után nem sokkal annyira akciós volt az egyik távol-keleti bolt EU raktárában, hogy megkockáztattam egy újabb hulladék készlet lehetőségét. Kellemeset csalódtam, mert ez a készlet valóban a Wiha szerszámokra jellemző minőséget hordozza magában.

A 24 darabos bitkészlet a legtöbb bitfejet tartalmazza, amire egy-egy telefon vagy egyéb apró csavarokkal összerakott eszköz szereléséhez legtöbbször szükség van. Néha hiányzik ez-az, amiért elő kell venni egy nagyobb készletet, de 10-ből 9-szer mégis ezután a készlet után nyúlok. Talán mert egyszerűen még kinyitni is jó. A nyomásra, rugósan nyíló fémdoboz nem nélkülözhetetlen ugyan, de mégis hozzátesz picit a nagyon pozitív összképhez. A jól átlátható, mágneses rendszerező, az alumínium bittartó szár és a 60 HRC keménységű bitfejek hibátlanok együtt. Az iFixit is elleshetne ezt-azt innen.

Xiaomi Wiha precíziós csavarhúzó készlet

Olyannyira igényes és egyszerűségében szép ez a csavarhúzó készlet, hogy legszívesebben minden szerelgetésben örömét lelő embernek receptre íratnám fel. Egyszerűen tökéletes, akár ajándéknak is.

A szerszámtesztek kizárólag a saját tapasztalataimon alapulnak, és az azokban leírtak a saját véleményemet tükrözik. Sem az említett szerszámok gyártásában, sem azok eladásában nem vagyok érdekelt. Szponzorálásra a blogomon megjelenő bejegyzések esetében nincs lehetőség.

Kategória: Szerszámok Címke: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Témák